Întrebări frecvente

Cum mă loghez în contul meu?

Metoda 1

Dacă nu aveţi cont, nu aveţi parolă sau aţi uitat parola faceţi clic aici, altfel mergeţi pe pagina de logare.

Metoda 2

1. Urmaţi link-ul de acces la pagina de administrare a unui anunţ. Acest link îl găsiţi în emailul primit după confirmarea anunţului, dar şi în orice e-mail prin care aţi fost înştiinţat că aţi primit un mesaj privat sau un comentariu la un anunţul respectiv.
Link-ul de acces este valid atâta timp cât anunţul este publicat pe site.
Aşadar, dacă doriţi să administraţi un anunţ publicat de dumneavoastră care există încă pe site, dar nu mai aveţi nici un e-mail primit de la noi în legătură cu acesta, adăugaţi un comentariu (pe care îl veţi putea şterge odată logat în cont) la propriul dumneavoastră anunţ şi veţi primi (la adresa de e-mail folosită la adăugarea anunţului) un e-mail cu link-ul de acces.

2. În formularul de pe pagina de autentificare pe care ajungeţi prin accesarea link-ului de la punctul 1, introduceţi adresa de e-mail pe care aţi folosit-o la adăugarea anunţului şi veţi ajunge pe pagina privată a anunţului respectiv.

Odată ajuns pe pagina privată a unui anunţ, aveţi posibilitatea să:

  • ştergeţi anunţul;
  • purtaţi discuţii private cu potenţialii clienţi;
  • blocaţi primirea de mesaje private de la clienţii care vă enervează;
  • adăugaţi propriile comentarii (comentariile adăugate din contul dumneavoastră vor fi marcate cu textul Autor);
  • ştergeţi comentariile primite (publice pe site) care nu vă plac;
  • accesaţi link-ul "Anunţurile mele" din meniul pe fond gri pentru a naviga către paginile private ale celorlalte anunţuri adăugate de dumneavoastră, care există încă pe site şi la adăugarea cărora aţi utilizat aceeaşi adresă de e-mail ca pentru anunţul curent;
  • accesaţi link-ul "Anunţurile la care am răspuns" din meniul pe fond gri pentru a naviga către paginile private ale discuţiilor pe care le-aţi purtat în calitate de client cu autorii altor anunţuri;
  • accesaţi link-ul "Logout <adresa_dvs_de_email>" din meniul pe fond gri pentru a ieşi din contul dumneavoastră.

Cum şterg un anunţ?

Urmaţi instrucţiunile de accesare cont şi numai dacă nu reuşiţi aşa cum este descris acolo contactaţi-ne pentru a vă şterge noi anunţul (în cazul din urmă vă rugăm să specificaţi adresa de e-mail introdusă la adăugarea anunţului precum şi link-ul la anunţul cu pricina, pentru a fi uşor de identificat).

Câte imagini pot adăuga la un anunţ?

Puteţi adăuga o singură imagine la un anunţ, în formularul de adăugare anunţ. Dacă nu sunteţi mulţumit de imaginea adăugată, ştergeţi anunţul şi adăugaţi altul cu o imagine corespunzătoare.

Cum modific un anunţ?

Un anunţ nu poate fi modificat, dar

  • îi puteţi adăuga comentarii lămuritoare care vor fi marcate cu textul Autor dacă le adăugaţi accesând link-ul "Adăugaţi comentariu pe site" de pe pagina privată a anunţului (când sunteţi logat pe site)
  • îl puteţi şterge şi adăuga altul cu textul corect şi, opţional, imaginea dorită.

Cum schimb imaginea unui anunţ?

Un anunţ nu poate fi modificat, dar îl puteţi şterge şi adăuga altul cu imaginea corectă.

De ce nu mai sunt lăsat să adaug/public anunţuri?

Cel mai adesea nu mai sunt lăsaţi să adauge şi publice anunţuri cei care nu respectă regulile de publicare, dar poate fi orice alt motiv întemeiat (mai ales de moralitate) deoarece ne rezervăm dreptul de a modifica şi şterge orice anunţ după cum găsim de cuviinţă.

Când expiră un anunţ?

Un anunţ nu nu expiră, el poate fi republicat sau şters de către autorul lui, precum şi şters de către un administrator al site-ului dacă acesta aşa consideră de cuviinţă, mai ales în cazul în care anunţul încalcă vreo regulă de publicare.

Cum reactualizez un anunţ?

Un anunţ poate fi republicat doar dacă a fost (re)publicat în urmă cu mai mult de 30 de zile, prin acţionarea link-ului de republicare (reactualizare) de pe pagina privată a anunţului sau de pe pegina privată cu toate anunţurile publicate de un autor (autorul trebuie să fie logat în contul său de pe site pentru a avea acces la aceste pagini).

Cum fac să apară anunţul meu pe o poziţie cât mai bună în rezultatele unei căutări?

Pentru a apărea pe o poziţie bună în rezultatele unei căutări folosind un motor de căutare (ex. Google, Yahoo, Bing etc), aveţi grijă ca anunţul să fie cuprinzător şi în el să aibă o relevanţă mare cuvintele din expresia căutată.

Pentru ca un anunţ să apară în rezultatele unei căutări pe site-ul Anunţuri Gârlă, acesta trebuie să conţină în titlu, conţinutul propriu-zis, categorie, locaţie toate cuvintele de cel puţin trei caractere din expresia de căutare. Cu cât un anunţ care îndeplineşte acest criteriu este mai recent, cu atât va apărea mai sus în rezultatele căutării.

La 30 de zile de la adăugarea anunţului, acesta va putea fi republicat (va apărea un link de republicare pe pagina privată a anunţului), ajungând astfel pe prima poziţie în rezultatele căutării în discuţie pe site şi chiar obţine o poziţie mai bună in căutarea Google.

Dj Nunta BucurestiDj nunta Bucuresti
Daca o companie va care bani ca sa va angajeze este o teapa
Inregistrări Războiul Sfârșitului Săptămânii Banner Hostgator Hosting
0.01