Usi din sticla securizata Anunţ Diverse din Neamţ > Piatra Neamţ

Echipa Herra Design produce intr-o gama larga: usi interior din sticla Lacobel, usi de sticla securizata colorata, cu model, sablate, batante, cu prindere laterala, de tip armonica, partitionari de birouri, vitrine de magazine, pereti sticla.
Fiind producator de usi pentru interior din sticla securizata putem fabrica chiar si in comenzi mici orice tip de usa la orice dimensiune cu orice tip de accesorii dorite. Cand auzim cuvantul sticla putem sa ne gandim la ceva care se poate sparge usor sau in care ne putem taia accidental, dar din contra, usile din sticla sunt foarte rezistente, imposibil de spart de la trafic, usor de intretinut iar aspectul de nou este pastrat in permaneneta indiferent de vechimea ei, cat despre taiat este imposibil datorita finisarii cantului, acesta fiind foarte fin la atingere. Acest sistem de finisare previne si ciobirea sticlei. Sunt foarte igenice, nu iau foc si rezista la trafic mai bine decat oricare alt tip de usa. Usile din sticla securizata se pot monta atat la interior cat si la exterior, oferind un aspect placut si o eleganta deosebita locuintei dumneavoastra.
Usile batante din sticla securizata sunt usi de interior pentru locuinte , birouri, sedii de firma cu trafic mediu si intens de persoane, poate avea forme si dimensiuni diferite in functie de locul unde se amplaseaza. Se executa din sticla securizata de 8mm, 10 mm , 12 mm grosime, în general transparenta , sablata cu model sau fara , colorata in masa sau cu model. Se numesc usi batante din sticla securizata deoarece au balamalele fixate pe laterala usii, cu prindere in peretele existent sau în tocul usii.
Usile din sticla securizata batante cu amortizor in pardoseala pot fi din float de 10mm sau 12mm grosime. Prinderea se face sus-jos cu pivot superior si amortizor hidraulic ingropat in pardoseala. Feroneria poate avea finisaj standard aluminiu eloxat si inox satinat/lucios. Se numesc usi pivotante deoarece balamalele foii de usa sunt fixate în pardoseala, respectiv tavan. Din acest motiv necesita pardoseala si tavan rigid. In cazul unui tavan fals, scafa, grinda mascata cu placi din gips carton sau orice alt material moale necesita rigidizarea tavanului.Usile pivotante sunt usi din sticla de sine statatoare, ce nu necesita toc de usa sau rama din aluminiu si din acest punct de vedere au un mare avantaj în raport cu celelalte tipuri de usi .Usile pivotante sunt usi de acces în institutii, magazine, birouri, spatii cu trafic mediu si intens de persoane, oferind un plus de personalitate de business cladirii.
Usile glisante ocupa un spatiu redus, sunt elegante si moderne. Realizate din sticla securizata cu grosimi de 8 mm, 10 mm sau 12 mm., sunt ideale daca se doreste utilizarea luminii naturale sau castigarea spatiului. Se potrivesc perfect in orice tip de arhitectura a cladirii si ofera posibilitati de aplicare variate.Sunt rentabile si foarte fiabile sub aspectul functionalitatii.Se numesc usi glisante sau culisante deoarece sunt actionate de un sistem de carucioare montat intr-un profil de rulare fixat în tavan sau pe perete.Pot fi de mai multe tipuri în functie de stil, design si destinatie. Sunt usi fiabile, foarte rezistente, insa concepute doar pentru interior sau acolo unde izolatia termica si fonica nu este o cerinta. Rolul lor este de a separa încaperi aducand un design special spatiilor unde sunt amplasate. Efectul de uimire si apreciere este garantat, pot fi plusul ce lipseste dintr-o încapere.
Usile armonice sunt alegerea ideala pentru spatii mici, unde locul nu permite desfasurarea foilor de sticla, astfel alegem sa pliem cateva foi pe dreapta si cateva pe stanga. Sunt destinate, de obicei, pentru case, fiind ideale ca perete despartitor între bucatarie si sufragerie sau dormitor si dressing.Sunt folosite si în magazinele din centrele comerciale pentru o deschidere mai mare. Pentru realizarea usilor armonice se foloseste sticla securizata de 10 mm, 12mm.Usile armonice se pot plia stanga-dreapta pe peretii laterali sau pot fi stranse pe o parte a peretelui , sunt montate într-o cale de rulare, aceasta din urma fiind fixata în tavan.

Categorie: Diverse
Locaţie: Neamţ > Piatra Neamţ
Tip: Ofertă
Data publicării: 22.12.2016, 09:05

Alte anunţuri din categoria Diverse

Imagine anunţ PANDA WORLD –Produse de calitate superioara pentru casa ta
PANDA WORLD –Produse de calitate superioara pentru casa ta 18.04.2024, 13:30

Panda World s-a nascut in 2015 in Romania din dorinta de a oferi tuturor solutii practice si moderne...

Imagine anunţ Curs Biorezonanta–Utilizarea aparatelor biofeedback
Curs Biorezonanta–Utilizarea aparatelor biofeedback 17.04.2024, 15:25

CU CERTIFICAT DE ABSOLVIRE. In atentia terapeutilor, utilizatori de aparate de biorezonanta...

Imagine anunţ Suport pentru flori Ramura
Suport pentru flori Ramura 17.04.2024, 13:59

Suport din fier forjat pentru flori, un cadou original, o idee fantastica pentru cele mai...

Imagine anunţ Balustrade metalice la PROMOTIE
Balustrade metalice la PROMOTIE 17.04.2024, 13:59

Balustrade metalice la cele mai convenabile preturi, materiale de calitate, cu cadre aprentate....

Imagine anunţ Suport lumanarii din fier forjat NATURAL
Suport lumanarii din fier forjat NATURAL 17.04.2024, 13:59

Suport lumanarii din fier forjat NATURAL Un obiect decorativ din fier forjat, fabricat 100% in...

Butelie centrala gaz 17.04.2024, 09:13

Statie GPL are ca obiect de activitate importul de rezervoare/echipamente/accesorii GPL si vanzarea...

Cele mai elegante cutii postale din aluminiu cu design deosebit import italia 16.04.2024, 19:00

Urmariti detalii brosura Se incastreaza si se ataseaza cornisa ce inconjoara tot setul de cutii...

Imagine anunţ Inchiriez motostivuitoare cu operator
Inchiriez motostivuitoare cu operator 12.04.2024, 12:37

Inchiriez motostivuitor– 3,5 tone, 5 tone, 7 tone cu operator Pentru detalii, comenzi si oferte...

Vand containere birouri modulare santiare 11.04.2024, 09:40

Container standard modular birouri de locuit de dormit etc10 Metri lungime x 2.4 Metri latime7 Metri...

Vand containere modulare birouri 10.04.2024, 14:33

Container standard modular birouri de locuit de dormit etc10 Metri lungime x 2.4 Metri latime7 Metri...

Dj Nunta BucurestiDj nunta Bucuresti
Daca o companie va care bani ca sa va angajeze este o teapa
Inregistrări Războiul Sfârșitului Săptămânii Banner Hostgator Hosting
0.02