DEMACHIANT ANTI-AGING CU ACID HIALURONIC SI ULEI DE CATINA ALBA DR. TEMT Anunţ Sănătate şi frumuseţe din Bucureşti

Imagine anunţ DEMACHIANT ANTI-AGING CU ACID HIALURONIC SI ULEI DE CATINA ALBA DR. TEMT

Webshop www.drtemt.ro. COMENZI LA TEL. 0748198568. DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.

Curatarea tenului reprezinta unul din cei mai importanti pasi in ingrijirea totala a pielii. Daca este realizata meticulos si consecvent, curatarea in profunzime este primul si cel mai important pas in oricare tratament cosmetic profesional de ingrijire a pielii.

DEMACHIANTUL ANTI-AGING CU ACID HIALURONIC SI ULEI DE CATINA ALBA DR. TEMT este recomandat persoanelor cu varsta de peste 25 de ani, fiind ideal pentru tenul matur, uscat, sensibil si tenului degradat ca urmare a expunerii la soare.

Are efecte de curatare, calmare si hranire a tenului matur si uscat.

Aceasta spuma de curatat contine acid hialuronic si extract de luminita de seara, hamei si aloe vera care contribuie la mentinerea unui nivel de hidratare optim al pielii, calmeaza pielea, o hraneste, o catifeleaza si o pregateste pentru aplicarea celorlalte produse cosmetice.

DEMACHIANTUL ANTI-AGING CU ACID HIALURONIC SI ULEI DE CATINA ALBA DR. TEMT este un produs cosmetic profesional care curata foarte bine machiajul si impuritatile, nu afecteaza PH - ul natural al pielii si structura acizilor acesteia, are proprietati puternic hidratante, antirid si antiimbatranire, lasa pielea elastica si revitalizata.

DEMACHIANT ANTI-AGING CU ACID HIALURONIC SI ULEI DE CATINA ALBA DR. TEMT - INGREDIENTE PRINCIPALE:

ACID HIALURONIC: este o componenta organica care se gaseste in fiecare tesut si care asigura hidratarea fibrelor de colagen si elastina. Un continut optim de acid hialuronic in tesuturi duce la o piele mai fina, mai elastica, cu un aspect tineresc.

Acidul hialuronic formeaza o bariera naturala de protectie a pielii actionand in acelasi timp, in profunzime si la nivelul tesuturilor, fiind considerat cel mai bun factor de hidratare naturala a pielii.

Acidul hialuronic este responsabil pentru rezistenta, supletea, elasticitatea, tonicitatea si netezirea pielii. Studiile clinice au demonstrat ca procentul de acid hialuronic din epiderma scade odata cu varsta, de aceea este indicat sa utilizam produse cosmetice care contin acest ingredient pentru a stopa imbatranirea prematura a pielii si deshidratarea acesteia, aparitia ridurilor si a degradarii pielii.

Acidul hialuronic are efecte extraordinare in netezirea si umplerea ridurilor, vindecarea mai rapida a ranilor, cicatricilor si imperfectiunilor pielii.

EXTRACT DIN CATINA ALBA: foarte bogat in vitamine si componente nutritive esentiale pentru sanatatea pielii, hraneste, revitalizeaza si reface pielea, incetineste procesul de imbatranire si ridarea tenului, deosebit de eficient in tratarea unor efectiuni cutanate.

ALOE VERA GEL: Aloe Vera este o planta suculenta care traieste in climat cald si umed. Frunzele sale contin o substanta transparenta care contine vitamine esentiale, minerale, enzime, aminoacizi intr-o combinatie unica, cu un efect extraordinar de vindecare a diferitelor boli de piele.

EFECTE:

Hidrateaza pielea uscata;

Are proprietati antimicrobiene si antiinflamatorii fiind foarte eficienta in tratamentul acneei, ajuta la refacerea tesuturilor afectate, reduce cicatricile lasate de acnee;

Avand in componenta vitaminele C si E imbunatateste rezistenta tesutului pielii si mentine pielea hidratata redandu-i stralucirea naturala;

Patrunde adanc in straturile pielii si reduce durerea si umflarea acestora, formeaza un strat protector la suprafata pielii si asigura refacerea acestei dupa arsurile cauzate de expunerea la soare; calmeaza eruptiile cutanate, reactiile alergice, muscaturile de insecte, taieturile, ranile si inflamatiile dureroase la rece, reduce semnificativ senzatia de mancarime fiind foarte eficienta in eczeme si psoriazis.

EXTRACT DE HAMEI: este unul dintre agentii cei mai eficienti activi din plante pentru calmarea pielii, are proprietati antibacteriene, tonic, astringent, emolient, protejeaza pielea de uscarea si asprimea ei care apar la frig, catifeleaza pielea si ii mentine tonusul si elasticitatea.

EXTRACT DE LUMINITA DE SEARA: este un ingredient bogat in vitamine si minerale, contine acizi grasi, foarte valoros pentru functionarea sanatoasa a tesuturilor organismului in anumite conditii de exemplu: eczeme, psoriazis si menopauza.

Extractul de luminita de seara curata si regenereaza pielea, este un hidratant excelent si un foarte bun emolient pentru pielea uscata, imbatranita sau crapata.

VITAMINA C: este unul din ingredientele cele mai importante in tratamentele de ingrijire a pielii; este un nutrient esential care mareste productia proprie de colagen a pielii, de elastina si acid hialuronic.

Cercetarile au demonstrat ca vitamina C hidrateaza si inmoaie pielea, exfoliaza si curata, ajuta la eliminarea ridurilor.

Vitamina C are proprietati antioxidante, intareste sistemul imunitar, protejeaza si revigoreaza pielea.

SYN AKE: un ingredient anti-aging nou, cu efecte deosebite in relaxarea musculara si in indepartarea ridurilor.

SYN COLL: imbunatateste sinteza de colagen, prin factorul TGF (tesut factor de crestere), reduce ridurile, intareste si hidrateaza pielea.

EXTRAPON 1 SPECIAL: consta in cinci agenti activi:

Musetel: calmant, antiinflamator.

Salvie: astringent, antiperspirant pentru tenul cu pori dilatati.

Sunatoare: imbunatateste circulatia sanguina.


Coada soricelului: regeneratoare, actioneaza impotriva impuritatilor si in cazul tenului gras.


Zefir: actioneaza impotriva pielii inflamate si crapate.

MOD DE UTILIZARE: Curatarea in profunzime a tenului este recomandata de doua ori pe zi, dimineata si seara, inainte de culcare, sau ori de cate ori este nevoie pentru a mentine un ten curat. Acest lucru asigura indepartarea impuritatilor de la suprafata pielii, urmele de machiaj si sebumul in exces.

Curatarea corecta va mari abilitatea pielii de a respira si de a se mentine sanatoasa.

DEMACHIANTUL ANTI-AGING CU ACID HIALURONIC SI ULEI DE CATINA ALBA DR. TEMT este un produs cosmetic profesional sub forma de spuma, recomandat in tratamentele cosmetice profesionale antirid, antiimbatranire atat in saloanele de infrumusetare cat si pentru ingrijirea la domiciliu.

Daca se utilizeaza in salon se recomanda a se aplica la inceputul tratamentului cosmetic impreuna cu celelate produse conform SCHEMEI DE TRATAMENT A LINIEI ANTI-AGING ADVANCED DR. TEMT.

Pentru ingrijirea la domiciliu, demachiantul se aplica dimineata si seara sau ori de cate ori este nevoie, pe fata, gat si decolteu, amestecand o cantitate mica de spuma cu apa in maini.

Distribuiti uniform pe fata si pe gat, lasati sa actioneze 1 - 2 minute apoi clatiti cu apa din abundenta.

MOD DE AMBALARE: 100 ML - 125 RON.

IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR. TEMT. COMENZI LA TEL. 0748198568.

Locaţie: Bucureşti
Tip: Ofertă
Data publicării: 31.12.2018, 11:51

Alte anunţuri din categoria Sănătate şi frumuseţe

Dentist Drumul Taberei 26.03.2024, 15:25

Va asteptam la Plaza Dent, in Sectorul 6, pentru a va oferi tratamente stomatologice premium,...

Tensiometru digital 22.03.2024, 21:35

Am pornit proiectul Tesa Medical din dorinta de a aduce inovatie in stilul de magazin de tehnica...

Tarif extractie masea 19.03.2024, 11:36

Clinica TwinDent.ro este dotata cu aparatura moderna, de ultima generatie si folosim cele mai noi si...

Imagine anunţ Vand Pila electrica pentru talpi si Călcâie Scholl Expert
Vand Pila electrica pentru talpi si Călcâie Scholl Expert 16.03.2024, 00:10

Vand Pila electrica pentru talpi si Călcâie Scholl Expert cu cristale de diamant . Funcționează cu 4...

Imagine anunţ Alege produse ecologice - 39 lei/100 gr. , pret promotional.
Alege produse ecologice - 39 lei/100 gr. , pret promotional. 13.03.2024, 17:28

Vindem ciuperci Shitake uscate natural, obtinute ecologic, prin permacultura ceea ce asigura de 4...

Imagine anunţ Vand Alimentator PHILIPS Original 12V 400mA
Vand Alimentator PHILIPS Original 12V 400mA 05.03.2024, 18:49

Vand Alimentator PHILIPS Original 12V 400mA cu mufa de 5,5mm pentru Aparate de ingrijire personala...

Orteza picior 05.03.2024, 18:38

Am pornit proiectul Tesa Medical din dorinta de a aduce inovatie in stilul de magazin de tehnica...

Dentist Drumul Taberei 01.03.2024, 09:02

La PlazaDent.ro, in Drumul Taberei, va asteptam cu echipamente premium, medici cu experienta si...

Scaun cu rotile 23.02.2024, 13:05

Magazinul Ortopedic oferă o gama larga de dispozitive ortopedice, precum dispozitive de mers (cadre,...

Halat medical 21.02.2024, 21:45

Am pornit proiectul Tesa Medical din dorinta de a aduce inovatie in stilul de magazin de tehnica...

Dj Nunta BucurestiDj nunta Bucuresti
Daca o companie va care bani ca sa va angajeze este o teapa
Inregistrări Războiul Sfârșitului Săptămânii Banner Hostgator Hosting
0.02